[2s.mk-friends] Четврток

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Thu Feb 9 00:54:04 UTC 2012


и таја и оваја:
http://www.apress.com/9781430226055

2012/2/9 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>>
>> ај ќе глеам и ја утре да дојдам.
>
> дој таман ќе биде инетересно, најдов како да се ковертираат буџетите
> во plaintext, може да направиме нешто
>
>
>> може да ти споделам и една python for linux sysadmins книга.
>
> ваја ?
> http://is.gd/zhH2dF
>
>
> поздрав
> --
> Владан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list