[2s.mk-friends] Четврток

Azder azhder at gmail.com
Thu Feb 9 08:46:40 UTC 2012


Не го извадив, само го избришав баш за тој mail, како знак на тролање :)
Ама можите да ме честите пиво за да го извадам :)


Се читаме (Se chitame).


2012/2/9 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/2/9 Azder <azhder at gmail.com>:
> > Ако се работи нешто OpenGL супер. Не мора ни да е спремано.
> >
> > Поздрав do 2CMK :)
>
> Изглеа аждре го извади она „се читаме se chitame“ од потписот ...
> thank science and trolling.
>
> Можете да ме частите пиво кога ќе ме сретнете :)
>
> PS Сакам да дојдам некој да консултирам како да направам една python
> скрипта, па ако има простор ок ако не може и во понеделник.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120209/280bc6a2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list