[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Feb 10 20:19:59 UTC 2012


Јас во сабота-25 излезе да идам да зборам на некоја конференција за
активизам на социјални медиуми, не знам во колку точно ама можам да
прашам, ако сака некој да ме почека па да идеме, или ќе се снајдам со
автобус или сл.

On Fri, Feb 10, 2012 at 8:42 PM, Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com> wrote:
> Што имаме:
>    internetz, lots of it
>    wrt54-gl со openwrt и kickass wi-fi antenna, можеме да го префрламе на
> openwrt
>    греење на плин со грејалка ако у КИКА (помалку смрди)
>    најверојатно гигабитна мрежа
>    алат...?
>
> Што би ни дошло добро:
>    wireless N router
>
>
> апдејти, кога ќе има што да се апдејтира.
>
> Пријавувајте се сите што планирате да доаѓате од Скопје и на вики.
> Ако имате идеја за некоја презентација/работилница а треба нешто додатно
> хардвер или било што, пишете тука да побараме на време.
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list