[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Fri Feb 10 19:42:08 UTC 2012


Што имаме:
   internetz, lots of it
   wrt54-gl со openwrt и kickass wi-fi antenna, можеме да го префрламе 
на openwrt
   греење на плин со грејалка ако у КИКА (помалку смрди)
   најверојатно гигабитна мрежа
   алат...?

Што би ни дошло добро:
   wireless N router


апдејти, кога ќе има што да се апдејтира.

Пријавувајте се сите што планирате да доаѓате од Скопје и на вики.
Ако имате идеја за некоја презентација/работилница а треба нешто додатно 
хардвер или било што, пишете тука да побараме на време.

More information about the Ossm-members mailing list