[2s.mk-friends] Предлози: Овој четврток во хаклаб

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Feb 21 02:39:10 UTC 2012


+1 за да доработиме што се почна на Open Economics Hackday. Не знам
што точно му е идејата на Стама ама што и да е сакам да учествувам.

On Mon, Feb 20, 2012 at 10:53 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Ако имате некоја интересна тема поврзана со програмирање и сакате да
> ја презентирате во КИКА слободно пишете ја во тредов, имаме доволно
> време да разгласиме за настанот и надвор од листава.
>
> Може и да продолжиме да го работиме она што го почнавме со Баже на
> Open Economics Hackday (ако е слободен Баже во четврток). Ако имате
> некои предлози околу ова пишете ги.
>
> Поздрав.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list