[2s.mk-friends] Предлози: Овој четврток во хаклаб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 20 21:53:24 UTC 2012


Ако имате некоја интересна тема поврзана со програмирање и сакате да
ја презентирате во КИКА слободно пишете ја во тредов, имаме доволно
време да разгласиме за настанот и надвор од листава.

Може и да продолжиме да го работиме она што го почнавме со Баже на
Open Economics Hackday (ако е слободен Баже во четврток). Ако имате
некои предлози околу ова пишете ги.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list