[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Feb 21 22:41:22 UTC 2012


2012/2/21 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> Прашања?

- Дали ќе проверите дали има интернет 1 ден порано?
- Дали ќе резервирате во некоја добра кафана на време?
- Дали ќе отиде некој сабајле порано во просторијата за да ја стопли
за кога ќе стигнеме да не се замрзнеме внатре?

Тоа се моите прашања.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list