[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Tue Feb 21 22:47:12 UTC 2012


On вто, 21 фев 2012 23:41:22 CET, Arangel Angov wrote:
>
> - Дали ќе проверите дали има интернет 1 ден порано?
> - Дали ќе резервирате во некоја добра кафана на време?
> - Дали ќе отиде некој сабајле порано во просторијата за да ја стопли
> за кога ќе стигнеме да не се замрзнеме внатре?
>
> Тоа се моите прашања.
1. Има интернет (читај тредот наназад)
2. Да видиме бројка отприлика
3. Да

More information about the Ossm-members mailing list