[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Azder azhder at gmail.com
Thu Feb 23 15:45:46 UTC 2012


Чек, вчера договарав да одам со Божо, освен ако не е нешто сменето во
меѓувреме.
Зато дај прво да се пребројме, па после седативи да бараме :P

Се читаме (Se chitame).


2012/2/23 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/2/23 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> > moze dalybr mesto aleks vo sabota.
> > se e u redu so mene, osven sto nemam pari :) ama ke najdam nekoja
> > stotka za benzin, ke jadam ovosje :)
>
> добро е бар престана да се жалиш за кола и девојка. :)
>
> Ок, ако иде и Далибор со мене, тогаш може да го зеам и аждре ако вети
> дека ќе се некој седатив пред да го соберам. :)
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120223/7518b71f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list