[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu Feb 23 16:25:43 UTC 2012


On 02/23/2012 04:19 PM, Arangel Angov wrote:
> Ок, ако иде и Далибор со мене, тогаш може да го зеам и аждре ако вети
> дека ќе се некој седатив пред да го соберам. :)

Идам. Каде да те чекам во Сабота и кое време?

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list