[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 23 19:19:12 UTC 2012


+1 Неам кола за сабота.
+1 Имам кола за недела

Поздрав,

On Thu, Feb 23, 2012 at 5:25 PM, Dalibor Nasevic
<dalibor.nasevic at gmail.com> wrote:
> On 02/23/2012 04:19 PM, Arangel Angov wrote:
>> Ок, ако иде и Далибор со мене, тогаш може да го зеам и аждре ако вети
>> дека ќе се некој седатив пред да го соберам. :)
>
> Идам. Каде да те чекам во Сабота и кое време?
>
> --
> Dalibor Nasevic
> http://dalibornasevic.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list