[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 23 20:42:34 UTC 2012


> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во
> Куманово ? (Кумановци јавете се)
> 
> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.

До сега списокот е:

на Уфо колата:
 Уфо, Дамјан, Далибор, Стама

на Боби колата:
 Боби, Аждер, Владан, Золи

на Маче колата:
 Маче, Бојан, Јованка, ???

тргање 10:30 Лук Оил на излез према Куманово


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list