[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Fri Feb 24 12:12:17 UTC 2012


On Thu, Feb 23, 2012 at 9:42 PM, Damjan Georgievski
<penguinista at mail.net.mk> wrote:
>> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во
>> Куманово ? (Кумановци јавете се)
>>
>> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.
>
> До сега списокот е:
>
> на Уфо колата:
>  Уфо, Дамјан, Далибор, Стама
>
> на Боби колата:
>  Боби, Аждер, Владан, Золи
>
> на Маче колата:
>  Маче, Бојан, Јованка, ???
>
> тргање 10:30 Лук Оил на излез према Куманово
>
>
> --
> дамјан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Еден мал детаљ само - Јас и Марија не се враќаме у сабота навечер за
Скопје, а последен автобус има у 20:00. Јове, I'm looking at you :D
ако ти одговара вака, може да остане договорот и во сабота да идеш со
нас, а да се вратиш со некоја од другиве коли, или бус, а недела
навечер и ние се враќаме...


More information about the Ossm-members mailing list