[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Fri Feb 24 14:27:14 UTC 2012


On Feb 21, 2012, at 11:41 PM, Arangel Angov wrote:

> - Дали ќе резервирате во некоја добра кафана на време?

Кафана од кој тип сакате? Со многу народ, или може нешто од "затворен тип"?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120224/d9043754/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list