[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 26 00:44:39 UTC 2012


2012/2/26 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
> Стама и Арангел не доаѓаат:
>
> https://www.facebook.com/events/115531528571547/
>
> Владан не доаѓа:
>
> https://twitter.com/#!/vladanovic/status/173269992773656576
>
> ќе беше фино и на листава да се напише ова, да не дознаваме се` преку
> социјалните медиуми.

Јас се извинувам, прееска погрешен линк сум пратил.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0s49TfL-7-Q#t=26s

Инаку денес во Куманово имавме супер продуктивен прв ден, се надеваме
дека ќе си поминете добро и утре.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list