[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Feb 24 21:02:13 UTC 2012


Јас еве дури сега се пријавувам зашто не бев сигурен дека ќе можам да дојдам.

Доаѓам само во недела - дали има слободно место во кола? (само за
недела, одење, враќање)

Ќе пишам наскоро и на страницата со некои предлози.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list