[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Azder azhder at gmail.com
Fri Feb 24 22:00:04 UTC 2012


Ја сум само за во сабота, па ќе можиш моето место да го фатиш :)

Се читаме (Se chitame).


2012/2/24 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>

> Јас еве дури сега се пријавувам зашто не бев сигурен дека ќе можам да
> дојдам.
>
> Доаѓам само во недела - дали има слободно место во кола? (само за
> недела, одење, враќање)
>
> Ќе пишам наскоро и на страницата со некои предлози.
>
> Баже
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120224/0e123f55/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list