[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Feb 24 22:17:45 UTC 2012


http://b10g.spodeli.org/2012/02/2012-25-26022012.html

За тој што спиел на часовите по македонски јазик, февруари се
пишува со в.

Нека го поправи некој во написот погоре, ќе го поправев јас
ама блогер е нешто паднат.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list