[2s.mk-friends] Отуѓување

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Feb 25 22:50:13 UTC 2012


Утре сака ли некој плус да вози за да не земе мене баже и алекс? И алекс,
баже ако не не вози никој пишете ми во колку да идеме со автобус,да не идам
сама.

On Saturday, February 25, 2012, Aleksandar D. Balalovski <
abalalovski at gmail.com> wrote:
> 2012/2/25 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
>> Здраво на сите,
>>
>> Крајно сум разочаран од некои статуси што прелетаа на твитер денес.
>
> Не би требало да си разочаран пошто тоа е троловачкиот аспект на
> хаклабот. На 2с.мк гледај како на место каде старите членови се
> критикуваат колку се фејл пошто не одат во Хаклаб, а новите се
> демотивираат да доаѓаат/одат само пошто некој ужива во креирање
> flame-wars.
>
> Тоа е пракса веќе некое време, да се курчат луѓе кои освен
> организациски работи немаат ништо конкретно направено, така да stay
> chill, тоа ќе биде така секогаш, не би требало да ти ја убива
> амбицијата која некако придонесува за развојот на слободната култура.
>
> Позз
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120225/1371ece5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list