[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Sun Feb 26 12:53:02 UTC 2012


Имаме подршка од факултетот. Зборував со двајца надлежни. 

Date: Fri, 24 Feb 2012 23:02:04 -0800
From: kire_stip at yahoo.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Здраво на сите, 
Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012. Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да почнам со подготовкитте за овој настан. 
Поздрав и имајте пријатен ден,
Кире А. 

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120226/bb85dc5b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list