[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Azder azhder at gmail.com
Sat Feb 25 09:02:35 UTC 2012


Колку што знам НСНД не е франшиза, така да нема потреба да бараш дозвола.
Можиш слебодно да организираш. Дури не мора ни некој од нас да дојде (иако
многу од нас би сакале).

Се што е потребно е да си се соберите луѓе и да видите кога одговара
времето за најмногу луѓе да можат да присуствуваат

Се читаме (Se chitame).


2012/2/25 Kire Andonov <kire_stip at yahoo.com>

> Здраво на сите,
>
> Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012.
> Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да
> почнам со подготовкитте за овој настан.
>
> Поздрав и имајте пријатен ден,
>
> Кире А.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120225/78bdc39d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list