[2s.mk-friends] Отуѓување

Toni Jovanoski minimoog77 at gmail.com
Sun Feb 26 13:24:05 UTC 2012


Гледано одстрана, и мене ми изгледа како затворен круг. Можам уште работи
да кажам, но нека остане така.

BR,
Тони

On Sun, Feb 26, 2012 at 5:05 AM, Azder <azhder at gmail.com> wrote:

>
> Еве на пример „фазон на нснд повеќе од робомак“ ми беше топ пошто стварно
> нснд ми беше поважно, иако можеби #engagemk беше една од најјаките работи
> за социјализацијата преку медиуми (дури појќе и од твитер наградите пред
> една година). А и иако другите блабетат, најчесто корисни и остроумни
> ствари, самиот факт дека е собиранка на твитерџии е пак истиот затворен
> круг само во живо, ја прави неефективна и своевиден CIRCLEJERK. Според мое
> мислење тоа е обид за востонавување на елитизам во област каде што се губи
> ефект, нешто налик на Холивуд што протежира SOPA/PIPA.
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120226/9164561f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list