[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Kire Andonov kire_stip at yahoo.com
Mon Feb 27 07:23:42 UTC 2012


Колку што памтам од лани за да имаме писмено одобрување ќе треба да го платиме просторот, веројатно истото правило ќе важи и за оваа година... но сепак можеме да им напоменеме кога ќе го носиме барањето и да ги потсетеме два дена пред НСНД да ги известат сите чувари за да го надминеме ланскиот проблем.________________________________
 From: Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
To: ""2с.мк"" <ossm-members at lists.softver.org.mk> 
Sent: Sunday, February 26, 2012 2:47 PM
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012
 

On 02/26/2012 01:53 PM, Nenad Efremov wrote: 
 
>Имаме подршка од факултетот. Зборував со двајца надлежни. 
>
Доколку се одржува во факултетот повторно, оваа година треба да
    имаме одобрение црно на бело, не како лани :)


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120226/29b3b22b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list