[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 27 09:34:59 UTC 2012


2012/2/27 Kire Andonov <kire_stip at yahoo.com>

> Колку што памтам од лани за да имаме писмено одобрување ќе треба да го
> платиме просторот, веројатно истото правило ќе важи и за оваа година... но
> сепак можеме да им напоменеме кога ќе го носиме барањето и да ги потсетеме
> два дена пред НСНД да ги известат сите чувари за да го надминеме ланскиот
> проблем.
>

Идејата е да го направиме настанот во соработка со факултетот, да добиеме
официјална поддршка од нив и да немаме проблеми како минатата година. Не
верувам дека ќе ни бараат пари, ако е така, можеме да бараме алтернативни
локации.

Имам другари кои што работат на факултетот, па ако мислите дека ако
пристапиме преку нив би можеле да добиеме позитивен одговор може да пробаме
и така.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120227/c9d17614/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list