[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 27 09:40:10 UTC 2012


2012/2/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Имам другари кои што работат на факултетот, па ако мислите дека ако
> пристапиме преку нив би можеле да добиеме позитивен одговор може да пробаме
> и така.
>

Инаку не е проблем да се добие официјално писмо во кое што се бара поддршка
од страна на Слободен софтвер Македонија.

Значи сакаме ова да го организираме како што треба, не сакаме да биде
договорено со некој само усно.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120227/23e452f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list