[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Mon Feb 27 23:07:23 UTC 2012


Јас ќе зборувам со деканот овие денови. Поточно утре (денеска веќе) :)Кире, ако нешто правиш измеѓу време, пошто не те гледам на факултет, пишувај овде да не се повторуваме. 
Ќе гледам се да биде како што треба и да ги нема проблемите од лани.

Date: Sun, 26 Feb 2012 23:23:42 -0800
From: kire_stip at yahoo.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Колку што памтам од лани за да имаме писмено одобрување ќе треба да го платиме просторот, веројатно истото правило ќе важи и за оваа година... но сепак можеме да им напоменеме кога ќе го носиме барањето и да ги потсетеме два дена пред НСНД да ги известат сите чувари за да го надминеме ланскиот проблем.

    From: Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
 To: ""2с.мк"" <ossm-members at lists.softver.org.mk> 
 Sent: Sunday, February 26, 2012 2:47 PM
 Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012
  


 
  
 
 
  On 02/26/2012 01:53 PM, Nenad Efremov wrote:
  
   
   
    Имаме подршка од факултетот. Зборував со двајца надлежни. 

   
  
  

  Доколку се одржува во факултетот повторно, оваа година треба да
  имаме одобрение црно на бело, не како лани :)

  

  -- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
 


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


  
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	  		 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120228/67b8547b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list