[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Tue Feb 28 11:56:06 UTC 2012


Зборував со деканот на факултетот за информатика. Ми рече дека имаат соработка со MICROSOFT, но од друга страна и дека сака нешто да се случува од овој тип во факултетот. Ми рече да го контактирам главниот на системот за е-учење. Системот за е-учење се вози на мудл, така да, голема е веројатноста целото ова да го организираме заедно со нив. Можеби ќе сакаат и да презентираат по нешто :D
Пред да го контактирам наведениот погоре, кажите што би требало да има, да не испуштиме нешто. Намерата ми е да ми е поконкретно барањето кога ќе го доставам. From: neno_efremov at hotmail.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Date: Tue, 28 Feb 2012 00:07:23 +0100
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012Јас ќе зборувам со деканот овие денови. Поточно утре (денеска веќе) :)Кире, ако нешто правиш измеѓу време, пошто не те гледам на факултет, пишувај овде да не се повторуваме. 
Ќе гледам се да биде како што треба и да ги нема проблемите од лани.

Date: Sun, 26 Feb 2012 23:23:42 -0800
From: kire_stip at yahoo.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Колку што памтам од лани за да имаме писмено одобрување ќе треба да го платиме просторот, веројатно истото правило ќе важи и за оваа година... но сепак можеме да им напоменеме кога ќе го носиме барањето и да ги потсетеме два дена пред НСНД да ги известат сите чувари за да го надминеме ланскиот проблем.

    From: Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
 To: ""2с.мк"" <ossm-members at lists.softver.org.mk> 
 Sent: Sunday, February 26, 2012 2:47 PM
 Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012
  


 
  
 
 
  On 02/26/2012 01:53 PM, Nenad Efremov wrote:
  
   
   
    Имаме подршка од факултетот. Зборував со двајца надлежни. 

   
  
  

  Доколку се одржува во факултетот повторно, оваа година треба да
  имаме одобрение црно на бело, не како лани :)

  

  -- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
 


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


  
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	  		 

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	  		 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120228/fbac7c91/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list