[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Tue Feb 28 18:42:26 UTC 2012


Не. Зоран се вика. Нешто инфо околу она што ќе треба ? Пак :D

From: ufo at linux.net.mk
Date: Tue, 28 Feb 2012 13:19:20 +0100
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

2012/2/28 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>

Пред да го контактирам наведениот погоре, кажите што би требало да има, да не испуштиме нешто. Намерата ми е да ми е поконкретно барањето кога ќе го доставам. 


Како се вика човекот? Да не е Јоцо? -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120228/04993aee/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list