[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Feb 28 19:12:50 UTC 2012


2012/2/28 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>

>  Не. Зоран се вика.
> Нешто инфо околу она што ќе треба ? Пак :D
>

- просторија, по можност таа од минатата година (на 2 дена).
- интернет
- пишана дозвола или било каква потврда дека смееме да го користиме
просторот издадена од страна на факултетот, ако треба ќе доставиме писмо со
подолго образложение (можеш да го спомнеш примерот од минатата година и да
посочиш зошто сакаме официјално да не поддржат за настанот)
- проектор ќе си носиме

тоа е афаик, ако има уше нешто што забораив нека ме дополни некој.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120228/f0ab6484/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list