[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Tue Feb 28 19:51:29 UTC 2012


Веројатно нема да биде на истото место. Ама сепак ќе има просторија која ќе собира 50+. Ова пишаното од тебе ќе му го доставам на надлежниот попосле или утре, ќе почекам, можеби некој нешто ќе дополни.
From: ufo at linux.net.mk
Date: Tue, 28 Feb 2012 20:12:50 +0100
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

2012/2/28 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>


Не. Зоран се вика. Нешто инфо околу она што ќе треба ? Пак :D

- просторија, по можност таа од минатата година (на 2 дена). - интернет- пишана дозвола или било каква потврда дека смееме да го користиме просторот издадена од страна на факултетот, ако треба ќе доставиме писмо со подолго образложение (можеш да го спомнеш примерот од минатата година и да посочиш зошто сакаме официјално да не поддржат за настанот)

- проектор ќе си носиме
тоа е афаик, ако има уше нешто што забораив нека ме дополни некој.-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk


http://blog.spodeli.org


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120228/25194783/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list