[2s.mk-friends] Предлог буџет за КИКА хаклаб за 2012 година

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jan 5 13:58:10 UTC 2012


2012/1/5 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Ова е вкупниот буџет за кика или само буџетот за одржување на просторот во
> кика (така изгледа според точките)

Ова е вкупниот предлог буџет на КИКА, во моментов во него како расходи
фигурираат само
точките за одржување, секако бидејќи е предлог може да се додаваат и
други точки (прокти)
што сакаме да ги реализираме сумата која ни е потребна и од каде би ги
нашле финансиите за тоа.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list