[2s.mk-friends] Предлог буџет за КИКА хаклаб за 2012 година

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Jan 5 14:00:04 UTC 2012


On 01/05/2012 02:34 PM, Igor Stamatovski wrote:
> Здраво на сите,
>
> Еве го предлог буџетот на КИКА хаклабот за 2012 година, ако сметате
> дека има некои проекти кои што треба да ги правиме во хаклабот
> или некои од индивидуалните членови сакаат да ги работат, а ни се
> потребни финансии или донации за тоа сега би било време да ги вметнеме
> во
> буџетот. Колку што можев го вкалкулирав и поскапувањето на струјата од
> 01 01 2012 година.
>
> https://docs.google.com/spreadsheet/lv?pli=1&hl=en_US&key=0AvEU9cryEaqgdHEyTk5ONllBdnpra3ZtS1RoNE1oOUE&hl=en_US&f=true&noheader=true&gid=0
>
> Ова ќе го објавиме јавно, за да знаеме колку ни е потребно за да го
> одржуваме отворен самиот хаклаб, а колку ни е потрбно за да
> работиме и креираме во него.
>
> Исто така ставката донации можеме да ја побараме од пошироката заедница.
>
> Поздрав,
>

Ова е вкупниот буџет за кика или само буџетот за одржување на просторот 
во кика (така изгледа според точките)

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list