[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Toni Jovanoski minimoog77 at gmail.com
Thu Jan 12 20:35:50 UTC 2012


Ако има заинтересираност за Qt, Qt Quick, може и јас да се приклучам.

Но не ќе можам во постојани термини, а и не сум некој предавач.

Поздрав,
Тони

On Tue, Jan 10, 2012 at 10:18 PM, Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>wrote:

> еве веќе капсаров и дамјан кога дадоа предлози - може на пример
> GCalendar да се користи - еден отворен календар кој што ќе може секој
> да го едитира колаборативно, да се поместуваат презентации по договор
> етц.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120112/9890e2ac/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list