[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Jan 10 21:18:41 UTC 2012


еве веќе капсаров и дамјан кога дадоа предлози - може на пример
GCalendar да се користи - еден отворен календар кој што ќе може секој
да го едитира колаборативно, да се поместуваат презентации по договор
етц.


More information about the Ossm-members mailing list