[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Jan 13 09:46:32 UTC 2012


2012/1/12 Toni Jovanoski <minimoog77 at gmail.com>:
> Ако има заинтересираност за Qt, Qt Quick, може и јас да се приклучам.

+1
Ајде амбасадоре, покажи се. :)

За термините не е проблем ќе се договараме Да на правиме план што ќе
се прави, па ќе се ротираме
со предавања за да има континуитет. Белким може да се истепаме два
пати месечно....

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list