[2s.mk-friends] предлог за следните 2 програмски јазици: 3D коцка - софтвер

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Jan 10 20:03:42 UTC 2012


Може овој и следниот четврток да направиме презентација на дизајнот на
3D коцката и како се прават програми, т.е. визуализации за неа.

Втората сесија може да го прошириме постоечкиот софтвер со нови можности.

Моменталниот софтвер е на https://github.com/gdamjan/arduino-led-cube
Користиме Arduino Nano-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list