[2s.mk-friends] Android часови

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Jan 18 08:16:52 UTC 2012


> Ej toa da strimame casovi e super ideja...taka mozat za hacklabot da
> doznaat povekje lugje niz neshto korisno.
> Moze toa da go izvedeme?

Јас мислам дека многу подобро ќе биде да се направи подкаст наместо стримање.

Барем кога станува збор за едукативни работи ова треба да стои на Интернет цело
време и секој нов што сака да си поднаучи нешто ќе може да си гледа подкаст,
у било кое време.

Можам да понудам поставување на видеа/подкасти на сервер, секако бесплатно.

Поздрав, Зоки.

>
> On Tue, Jan 17, 2012 at 11:41 PM, Jovanka Gulicoska
> <jovanka.gulicoska at gmail.com> wrote:
>> Count me in :)
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list