[2s.mk-friends] Android часови

Azder azhder at gmail.com
Wed Jan 18 08:24:27 UTC 2012


+1 за Подкаст, не за друго, секој ќе сака „во свое време“ да си ги гледа.
Тешко прашање: кој ќе се нафати и стварно ќе го среди ова?

Се читаме (Se chitame).


2012/1/18 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>

> > Ej toa da strimame casovi e super ideja...taka mozat za hacklabot da
> > doznaat povekje lugje niz neshto korisno.
> > Moze toa da go izvedeme?
>
> Јас мислам дека многу подобро ќе биде да се направи подкаст наместо
> стримање.
>
> Барем кога станува збор за едукативни работи ова треба да стои на Интернет
> цело
> време и секој нов што сака да си поднаучи нешто ќе може да си гледа
> подкаст,
> у било кое време.
>
> Можам да понудам поставување на видеа/подкасти на сервер, секако бесплатно.
>
> Поздрав, Зоки.
>
> >
> > On Tue, Jan 17, 2012 at 11:41 PM, Jovanka Gulicoska
> > <jovanka.gulicoska at gmail.com> wrote:
> >> Count me in :)
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >>
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120118/4f97dcb1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list