[2s.mk-friends] Android часови

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Jan 18 13:17:01 UTC 2012


Јас сум сепак да постои стриминг ако може затоа што:
1.Термините се кога сите се дома и се добри.
2.Како напредуваат часовите сите ќе си следат во исто време и можат да
дојдат во хаклаб да си прашаат ако нешто поише ги интересира до следен
час. Може да напраиме за пријавување мини кампања ќе видиме како има
интерес.
3.Ок е ние да снимаме видеа и на пример да ги качиме сите после серија
да стојат да представуваат мини курс.

- Ако се одлучиме да ги снимаме треба да се спремиме да сме помирни и
да нема тролање толку додека се дешава тоа за да не личиме несериозни.
-Исто видео е подобро од аудио подкаст.

On Wed, Jan 18, 2012 at 12:11 PM, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> 2012/1/18 Azder <azhder at gmail.com>:
>> заебанција на страна, ни стриминг, ни подкаст, пак е корисно да се има
>> видео, ако ништо друго, да направиме проекција во хаклаб од професорите,
>> нешто како http://at.azder.mk/zUwWcD .
>
> +1
>
> ПОЗДРАВ
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list