[2s.mk-friends] Android часови

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Wed Jan 18 13:27:13 UTC 2012


2012/1/18 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Јас сум сепак да постои стриминг ако може затоа што:

Ако некој го организира сето тоа ок. Крај на муабетот.

Во врска со часовите:
* часовите се за било кој. Ако сака и папата нека дојди, ќе треба да
плати .. како шо е процедура. Да потенцирам за потенцијални тролови.
Средствата од ова одат 100% за Кика. Нема лична корист никој вклучен
во процесот.
* тоа шо за часовите појавија интерес инсајдери (луѓе кои се дел од
заедницата или како било) не значи дека ќе бидат амнестирани од
плаќањето; дури можи и поќе да платат :)
* денес во 8.15 во Кика - координација. Бојан, ако го видиш ова, биди
таму, да напрајме мегамастерплан; ако сакаш секако;

cya.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list