[2s.mk-friends] листата е повторно во функција

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Jan 21 01:57:08 UTC 2012


Се извинувам што листава ненајавено беше 2.5 дена недостапна.

Доколку сте праќале мејлови во меѓувреме, можно е да стигнат… но доколку
не, пратете ги повторно.


Проблемот беше со напајањето на PC-то кај што се хостираше виртуелката -
за жал тоа се случи по работно време, пред празникот - и тек денес можев
да видам што се случило и конечно морав да го земам дискот и да ги
мигрирам податоците на сосема друг VPS.

Не очекувам некои проблеми понатаму, но ако има … ете го мојот мејл горе
а може да ме пингате и на twitter, google plus и сл.

twitter: http://twitter.com/gdamjan
google : http://gplus.to/gdamjan

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list