[2s.mk-friends] Програма за Кика за оваа недела 30.01-05.02 2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Jan 29 19:13:09 UTC 2012


Јас сакам да пробам да организирам пак женска вечер ако има интерес,
ќе те известам.

On Sun, Jan 29, 2012 at 5:33 PM, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> Здраво,
>
> Јас сум дежурен во Кика оваа недела (од 30.01 па натака), па да си прашам
> да не има некој некои специјални желби за активности во Кика за следната недела?
> Пишете ако имате нешто, да знам, да се организираме.
>
> Стандардните активности се:
> - понеделник ќе биде ГЛУПП (ГНУ/Линукс и Убунту прва помош)
> - четврток на програмски јазици мислев да го разгледаме багот
> Систем за исвестување на дежурните преку SMS и е-пошта
> http://bugs.spodeli.org/issues/170
> да разледаме некое API и да куцнеме некоја линија код.
> - сабота на сподели знаење: јас планирам да си го растиурам
> дигиталецот и да го чистам од прашина
> а сигурно ќе се работи уште нешто...
>
> Слободно давајте предлози што сакате да правиме ;)
>
>
> Поздрав,
> Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list