[2s.mk-friends] Програма за Кика за оваа недела 30.01-05.02 2012

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Sun Jan 29 19:35:35 UTC 2012


Надвор од овие активности е, ако се договориме дополнително ќе се најави.
Туку Тамара ако сакаш да организираш, пиши денес за да може да се
договориме како што треба да не е 5 до 12. :)

2012/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 01/29/2012 08:13 PM, Tamara Atanasoska wrote:
>
>> Јас сакам да пробам да организирам пак женска вечер ако има интерес,
>> ќе те известам.
>>
>>
>>
>
> Нели женската вечер требаше да биде вон овие 3 редовни активности ? :)
>
> Иначе јас би можел да направам презентација/workshop за дизајнирање на
> Constant Current Dummy Load, уред кој од пред некое време сакам да го
> дизајнирам.
>
> пои~
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**mailman/listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120129/368c3dfb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list