[2s.mk-friends] Програма за Кика за оваа недела 30.01-05.02 2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Jan 29 21:11:20 UTC 2012


Мислев пораки ама чекај на листа подобро.
И да Алекс во среда е, надвор е :)

On Sun, Jan 29, 2012 at 8:35 PM, Jovanka Gulicoska
<jovanka.gulicoska at gmail.com> wrote:
> Надвор од овие активности е, ако се договориме дополнително ќе се најави.
> Туку Тамара ако сакаш да организираш, пиши денес за да може да се договориме
> како што треба да не е 5 до 12. :)
>
>
> 2012/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>>
>> On 01/29/2012 08:13 PM, Tamara Atanasoska wrote:
>>>
>>> Јас сакам да пробам да организирам пак женска вечер ако има интерес,
>>> ќе те известам.
>>>
>>>
>>
>>
>> Нели женската вечер требаше да биде вон овие 3 редовни активности ? :)
>>
>> Иначе јас би можел да направам презентација/workshop за дизајнирање на
>> Constant Current Dummy Load, уред кој од пред некое време сакам да го
>> дизајнирам.
>>
>> пои~
>>
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list