[2s.mk-friends] Програма за Кика за оваа недела 30.01-05.02 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jan 30 02:58:45 UTC 2012


> Јас сум дежурен во Кика оваа недела (од 30.01 па натака), па да си прашам
> да не има некој некои специјални желби за активности во Кика за следната недела?
> Пишете ако имате нешто, да знам, да се организираме.
> 
> Стандардните активности се:
...
> - четврток на програмски јазици мислев да го разгледаме багот
> Систем за исвестување на дежурните преку SMS и е-пошта
> http://bugs.spodeli.org/issues/170
> да разледаме некое API и да куцнеме некоја линија код.

Тони требаше за Qt/QML/Quick и слично


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list