[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Tue Jan 31 23:02:11 UTC 2012


Јас (а верувам и Дарко) сме ЗА... Организација би било ваљда опет у Народна техника... да видиме заинтересираност на остали... да најдеме публика :)On Feb 1, 2012, at 12:06 AM, Aleks wrote:

> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во Куманово ? (Кумановци јавете се)
> 
> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120201/bcfeac70/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list