[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Tue Jan 31 23:17:28 UTC 2012


On 02/01/2012 12:02 AM, Dalibor Sojic wrote:
> Јас (а верувам и Дарко) сме ЗА... Организација би било ваљда опет у 
> Народна техника... да видиме заинтересираност на остали... да најдеме 
> публика :)
>
>> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во 
>> Куманово ? (Кумановци јавете се)
>>
>> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.

Да заинтересирани сме да организираме, баш мислев да пишам пред некој 
ден на ирц да прашам кога има термин слободен.

Ок, вака стојат работите Народна Техника ни е на располагање, таму имаме 
инфраструктура (мрежа, струја, а и подобро грејање од лани би требало да 
имаме оваа година).

Brainstorm now!

прво што ми паѓа на памет,
дали да правиме пак 2 дена само еден:

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120201/a63abe3a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list