[2s.mk-friends] NSND Сплит 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 4 03:34:41 UTC 2012


>     NSND Сплит 2012 годинава е викендот 18-19 август.
>
>     Новини оваа година се дека:
>
>     * неколку дена пред НСНД (од 15-17) кој сака ќе може да се
>     дружи/хакира/шета во Сплит пошто ќе има повеќе луѓе од стандардната
>     НСНД екипа веќе таму.
>
>
> Јас, ама не сум најсигурен. Кажи ми точно колку порано ќе се иде (колку
> денови) и кога се враќаме назад?

не го одлучувам јас тоа… како се договориме. ако кажеш од-до може ќе се 
најде консензус.


-- 
дамјан

More information about the Ossm-members mailing list