[2s.mk-friends] Идеи за настани за следната недела (09.07-15.07 2012) во Кика

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jul 8 21:22:42 UTC 2012


Браво Њук,
Интерсена идеја, автоматски се прифаќа. Го ажурирав написот на блогот,
па можеш слободно да споделиш.
http://b10g.spodeli.org/2012/07/09072012.html

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list