[2s.mk-friends] Анализа на мејлинг листата

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Jul 9 00:15:41 UTC 2012


Процентуална застапеност на email домени по месец:
http://dl.dropbox.com/u/15492654/2cmk/domains_time.png

Вклучени се само домените што во даден месец имале барем 4 корисници.

(предложете подобра лепеза на бои за нас, бојаслепите.)

Баже


More information about the Ossm-members mailing list